Wednesday, December 5, 2012

Puff pastry mini tarts. Blätterteig mini-Tarts. فطائر الباف باستري


Those mini Tarts are amazingly good & easy. When you have no time for doing desserts, this can be the best easy & fast idea!
Why not give it a try!

Ingredients:

Puff pastry sheets

Apples
Sugar & Cinnamon
Apricot jam for the glaze

Preparation:

Cut around the edge of the puff pastry with a knife but don't reach the bottom (as shown in picture)
Cut the apples into slices & sprinkle it with some sugar & cinnamon.
Put the appe slices inside the square you made with your knife (as shown in picture)
Enter a preheated oven 200°C for nearly 15 minutes.
Heat the apricot jam in microwave till watery & brush the puff pastry & apples with it to give it a nice glaze.



Cut around the edges of the Puff pastry sheets with a knife .
*Mit einem Messe schneidem um die ränder der Blätterteig (der Boden der Blätter nicht erreichen)
اقطعي بسكين حول حروف الباف باستري بدون الوصول لقاع العجين 


Put the sliced apples inside the cut part.
Die geschnittenen Äpfel im Zuschnitt legen
رصي قطع التفاح بداخل الجزء المقطع بالسكين


Blätterteig Apfel Tart

Zutaten:

Blätterteig
Äpfel
Zucker-Zimt
Aprikose marmelade

Zubereitung:

Mit einem Messe schneidem um die ränder der Blätterteig (der Boden der Blätter nicht erreichen).
Äpfel in Schieben schneiden & mit Zucker & Zimt mischen.
Die geschnittenen Äpfel im Zuschnitt legen.
Im vorgehitzte Backofen (200°C) für ca. 20 minuten backen.
Aprikose marmelade im microwelle hitzen & mit der, die Blätterteig & Äpfel bestreichen


فطائر الباف باستري

المكونات : باف باستري (تباع جاهزة مجمدة ) / تفاح / سكر وقرفة / مربة مشمش

الطريقة : 
قطعي بسكين حول حروف الباف باستري بدون الوصول لقاع العجين 
قطعي التفاح شرائح و إخلطيه بالسكر والقرفة .
رصي قطع التفاح بداخل الجزء المقطع بالسكين 
إدخيليه فرن مسخن مسبقاً على حرارة 200 درجة لمدة حوالي 20 دقيقة
سخني مربة المشمش حتى تصبح سائلة وادهني بها سطح البف بستري والتفاح حتى يعطيها لمعة 




Another variant : 
Cut Puff pastry in circles & cut with a knife   in a circular patter without reaching the bottom.
Put some beans in the middle of the cut circle & enter preheated oven for 15-20 minutes till golden.
Put pastry cream or whipped cream in the middle &decorate with fruits.

Andere variante:
Blätterteig im kreise schneiden & mit einem Messe schneidem um die ränder der Blätterteig (Fotos oben)
In der mittel der kreis bohnen legen & im backofen geben für ca. 15-20 minuten.
Mit Schlagsahne & Obst dekorieren.

طريقة أخرى 
قطعي الباف باستري في دوائر واقطعي بسكين حول الدوائر بدون الوصول للقاع . ثم ضعي بعض الفاصوليا داخل الدائرة وادخليها فرن حوالي 20 دقيقة. ثم زينيها بالباستري كريم أو كريم شانتيه وفواكه.


7 comments: